Corectia cearcanelor

Cearcanele afecteaza ambele sexe si se pot dezvolta inca din adolescenta. Odata cu trecerea anilor, pielea de sub ochi devine mai subtire si fluxul de sange este mai redus, ceea ce poate duce la aparitia acestui aspect inestetic.

Pentru indepartarea temporara a cearcanelor se realizeaza interventii ce constau in injectari cu acid hialuronic. Datorita acidului hialuronic, acestea pot fi indepartate simplu si eficient, avand un efect vizibil imediat. Anestezia este locala si se realizeaza cu o crema speciala ce contine lidocaina.

Substanta se interpune intre pielea fina a pleoapei inferioare si vasele de sange care dau culoarea brun-violacee la acest nivel. Imediat dupa tratament, cearcanele dispar.

Modalitatea de injectare este nedureroasa iar gelul se distribuie in mai multe planuri, astfel incat sa se integreze perfect in tesut. Imediat dupa tratament se va observa stergerea umbrelor de pe pleoapa inferioara, iar imaginea de ansamblu este extrem de naturala.

Efectul poate persista pana la 1 an, o perioada lunga comparativ cu alte produse folosite pentru cearcane. Costul unei interventii este de 250 euro.