De ce vacantele de iarna sunt un moment favorabil interventiilor estetice?

Vacanta de iarna este momentul perfect pentru a petrece momente frumoase alaturi de oamenii dragi din viata noastra. Stiati insa ca este si si un moment favorabil din an in care oamenii apeleaza la operatii estetice?

Potrivit Academiei Americane de Chirurgie Faciala, Plastica si Reconstructiva (AAFPRS),  interventiile faciale cresc cu pana la 25% in perioada dintre Ziua Recunostintei (noiembrie) si Anul Nou. O rejuvenare faciala poate fi modalitatea ideala de a ne pregati pentru Noul An. Pe langa pregatirile pentru sarbatori, un motiv un plus pentru care pacientii aleg aceasta perioada a anului este vremea, ce confera beneficii unice.

Concediile sunt perioadele pe care majoritatea pacientilor le considera o oportunitate. Chiar si in cazul interventiilor minore, este nevoie de recuperare, asadar este o perioada favorabila pentru odihna si chiar discretie. De asemenea, vremea rece usureaza recuperarea pacientilor. Dupa o interventie, pacientilor li se recomanda evitarea expunerii la soare, pentru a nu aparea efecte secundare precum inflamari, roseata, ce ar presupune prelungirea perioadei de recuperare.

Un alt motiv pentru care numarul procedurilor estetice creste in perioada sarbatorilor este faptul ca acestea pot fi considerate un cadou. Fie ca este vorba de un cadou pe care vi-l oferiti dumneavoastra, fie ca vine din partea unei persoane iubite, acest gest a devenit popular in ultimii ani. Un look mai tanar, rejuvenat, este un cadou de care va puteti bucura.

Potrivit Dr. Franklyn Elliot, sarbatorile reprezinta o oportunitate unica pentru a va imbunatati aspectul, indiferent de tipul procedurii de care sunteti interesati.