Marirea pometilor cu acid hialuronic

Zona pometilor este cea mai importanta parte a fetei din punct de vedere estetic, deoarece ea ofera fermitate si sustinere. Desi criteriile de frumusete pot fi diferite de la un popor la altul, un lucru il au in comun: toate culturile omenirii asociaza frumusetea si tineretea cu pometi proeminenti, ascendenti si bine conturati!

Pometii sunt primii afectati o data cu trecerea anilor, cele mai multe persoane suferind o resorbtie osoasa, astfel incat toate structurile de deasupra acestora tind sa migreze in jos catre linia mandibulara, creandu-se aspectul de “obraji cazuti”.

Dezvoltarea tehnicilor chirurgicale permite remontarea pometilor, prin intermediul acidului hialuronic. Acesta are un efect spectaculos, obtinandu-se imediat o ridicare a obrajilor, diminuarea santurilor nasale si a cearcanelor si un aspect vizibil intinerit cu 5-10 ani.

O sedinta dureaza maxim o ora, nefiind o procedura dureroasa, iar rezultatele estetice sunt vizibile imediat dupa injectare. Este un tratament nesolicitant, deoarece nu necesita repaus, dupa operatie pacientii putand sa-si reia activitatile cotidiene.

Tratamentul de umplere dermica isi pastreaza efectul in functie de varsta, zona injectata, cantitatea de acid hialuronic injectata, calitatea pielii. Frecventa injectarilor se stabileste tinand cont de caracteristicile fiecarei paciente, insa i general a doua injectarea se face dupa 6 luni de la prima, iar de la a doua injectare intervalul liber poate creste pana la un an.