Marirea punctului G cu acid hialuronic

In Romania, nu se vorbeste prea deschis de anumite interventii prin care se modeleaza partile intime. Femeile au sansa sa aleaga anumite proceduri care sa le schimbe total viata, insa aceste operatii sunt subiecte tabu pentru multe dintre ele. Despre remodelarea zonelor intime nu se stie sau nu se discuta prea mult, iar marirea punctului G este un exemplu de interventie care poate intensifica placerea fizica a femeilor.

Femeile care aleg sa vina la cabinet si cer o astfel de interventie sunt cele care se informeaza si care constientizeaza ca exista solutii diverse pentru a avea o viata sexuala mult mai buna. Marirea punctului G este o mica interventie chirurgicala care redimensioneaza zona de excitabilitatea femeii si aduce un plus de placere in timpul acului sexual.

Marirea puntului G revitalizeaza sanatatea sexuala si imbunatateste orgasmul pacientei

Punctul G este o zona cu mai multe terminatii nevoase situata in partea inferioara a vaginului. Unele femei au genetic aceste terminatii nervoase plate si conduc la o activitate sexuala nesatisfacatoare si un orgasm slab. Procedura maririi puntului G este simpla, dureaza mai putin de zece minute si consta in injectarea respectivei zone vaginale cu colagen.

Procedura, numita uneori „pauza de masa”, se face in totalitate sub anestezie locala. Dupa injectare pacientele se pot intoarce la activitatile lor obisnuite, actul sexual fiind permis patru ore mai tarziu. Efectele interventiei de marire a punctului G dureaza pina la 6 luni, insa depinde si de tipul de substanta aleasa pentru injectare.

Potrivit unor statistici, marirea punctului G prin injectare cu colagen sporeste satisfactia sexuala pentru 87% dintre femeile cu o viata sexuala normala.