Rezolutii pentru anul 2018

Pentru ca luna ianuarie desemneaza un nou inceput si este de asemenea luna rezolutiilor, as vrea sa impartasesc cu dumneavoastra cateva dintre rezolutiile pe care mi le doresc sa le vad mai des in listele pacientelor mele.

Sa ne iubim mai mult

S-a vorbit foarte mult in ultimul an despre importanta iubirii de sine, dar este un aspect pe care tin sa il mentionez in continuare. Imi doresc sa vad la persoanele din jur mai multa iubire, mai mult respect de sine si apreciere. Este un pas important in dezvoltarea noastra ca oameni, care ne influenteaza atat relatiile cu cei din jur, cat si performantele profesionale. O persoana care se iubeste este o persoana increzatoare si chiar mai fericita.

Sa ne punem pe primul loc

Cred ca este important sa reprezentam o prioritate in viata noastra, chiar si pentru cateva momente din zi. Sa ne permitem sa ne rasfatam , sa intelegem care ne sunt nevoile si sa ne facem timp pentru a ni le satisface, sa invatam sa avem grija de noi.

Sa avem curajul de a fi noi insine

Parerea celorlalti inca mai conteaza foarte mult, dar nu ar trebui sa intervina in deciziile pe care vrem sa le luam in viata. Deciziile ne apartin si ar trebui sa avem curajul de a face ce consideram ca este mai bine pentru noi.

Sa luam deciziile de care ne este teama

Cateva dintre rezolutii sunt cele pe care le asezam pe hartie in fiecare an, in speranta ca acela va fi momentul mult asteptat. De fiecare data insa poate aparea ceva mai important pe lista de prioritati care sa amane momentul, de aceea imi doresc sa avem curajul necesar de a face lucrurile pe care ni le dorim si sa gasim timp pentru lucrurile care conteaza pentru noi.