Servicii noi de chirurgie estetica in Spitalul Medicover oferite de catre Echipa Metamorphosis Cente

Incepand cu luna februarie, Spitalul Medicover ofera servicii de chirurgie estetica prin colaborarea cu echipa Metamorphosis condusa de Dr. Silvia Stanculescu Vasalos, medic specialist chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva si doctor in stiinte medicale.

In baza acestei colaborari, Spitalul Medicover pune la dispozitia pacientilor sai o gama variata de servicii de chirurgie estetica ce corespund celor mai inalte standarde medicale europene datorita echipamentelor performante si a echipei medicale cu experienta.

Beneficiile clientilor care aleg Spitalul Medicover includ accesul la medici cu experienta, servicii de spitalizare in rezerve moderne, precum si monitorizarea permanenta oferita de echipa medicala. Suntem onorati sa ii primim in echipa noastra pe reprezentantii Metamorphosis pentru ca impreuna sa ne adresam de acum inainte unui nou segment de piata.

Datorita tehnicilor disponibile, serviciile de chirurgie estetica au devenit mult mai accesibile si de-a lungul timpului specialistii din Romania au castigat experienta si s-au aliniat la standardele internationale. Colaborarea cu Spitalul Medicover vine in intampinarea cererii actuale de pe piata si garanteaza rezultatul unor interventii spectaculoase gratie mixului dintre competentele echipei pe care o coordonez si a dotarilor performante de care dispune intregul spital.

Cu o experienta de peste 10 ani in chirurgia plastica si microchirurgia reconstructiva, Dr. Silvia Stanculescu Vasalos impreuna cu specialistii echipei Metamorphosis ofera consultatii si interventii de chirurgie a sanilor (marirea sanilor cu impant mamar, micsorarea sanilor, ridicarea sanilor, ridicarea si marirea sanilor), chirurgie a fetei (bleflaroplastie superioara/inferioara, bleflaroplastie superioara si inferioara, lifting centrofacial, lifting cervicofacial) si chirurgie estetica corporala (vibro-lipoaspiratie, abdominoplastie, lifting brate si coapse, chirurgie estetica genitala).

Despre Dr. Silvia Stanculescu

Dr. Silvia Stanculescu este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, iar din anul 2008 are competente pe vibro-lipoaspiratie si este specializata in chirurgie cosmetica, in cadrul Clinicii Milenio Portugalia, sub indrumarea Prof. Dr. Angelo Rebelo. Cursurile prestigioasei clinici Milenio sunt certificate de catre Academia Internationala de Chirurgie Cosmetica.

Este membra a asociatiilor profesionale Societatea Academica Romana de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva, Asociatia chirurgilor plastici din Romania si Societatea Romana de Chirurgie Estetica.

Despre Medicover Romania

Grupul Medicover este de peste 16 ani liderul serviciilor medicale private in Europa Centrala si de Est. 6,000 de companii si jumatate de milion de oameni beneficiaza de serviciile clinicilor si spitalelor Medicover si ale laboratoarelor Synevo in 12 tari: Polonia, Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Estonia, Germania, Republica Moldova, Ucraina, Belarus, Turcia si Bulgaria.

Spitalul Medicover este singurul spital complet integrat vertical din Romania, dispus pe 7 niveluri si cu o capacitate de 122 de paturi. Blocul operator cu trei sali de operatie si doua sali de nastere, dotat cu aparatura medicala de ultima ora, poate gestiona interventii din toate specialitatile chirurgicale.

Pentru Detalii sau Programari puteti suna la numele de telefon 0722 392 382 sau pe adresa de e-mail ssv@metamorphosiscenter.ro.