Tratamentul calvitiei cu ajutorul mezoterapiei

Calvitia afecteaza intre 15 si 30% din populatia masculina. La barbatul in jur de 30 de ani, calvitia incepe printr-o pierdere de par in regiunea tamplelor, apoi prinde progresiv portiunea frontala mediana. In continuare, apare o calvitie in regiunea varfului craniului.

Pentru a rezolva aceasta problema, primul pas este diagnosticarea cauzei caderii parului de catre un specialist, apoi urmeaza alegerea tratamentului corespunzator.

Cauzele legate de caderea parului pot fi multiple: stres, schimbari de anotimpuri, dereglari metabolice sau hormonale, regim alimentar neadecvat.

O metoda eficienta, care combate caderea parului si ajuta la refacerea firului subtiat este mezoterapia, tratament cosmetic ce inlocuieste vitaminele si mineralele pe care organismul le pierde odata cu trecerea timpului.

Mezoterapia se bazeaza pe injectarea intradermica profunda la nivelul scalpului de cocktailuri de regenerare si stimulare a cresterii si refacerii radacinii firului de par, stimuland totodata microcirculatia scalpului.